1. Haberler
  2. Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda finale doğru

Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda finale doğru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle bu sene 3’üncüsünü düzenlediği AMORF Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda finalistler 14 Ekim’de açıklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2022 15:51

Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2022 15:51

İZMİR (İGFA) –  Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, katma değerli ürün ihracatını artırmak amacıyla, doğal taş sektöründe mimarlar ve tasarımcılar arasında köprü görevi gören AMORF Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışmamızı bu yıl 3’üncü kez düzenlendiğine dikkati çekti.

Profesyonel kategoride 237, öğrenci kategorisinde 168 ve sınırsız kategorisinde 15 başvuru olmak üzere 400’ün üzerinde başvuru aldığımız yarışmamızın ödül törenini 14 Ekim’de yine Efes Antik Kenti’nde sektörümüzün gala gecesi olarak geniş bir katılımla gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Alimoğlu, “Öğrenci, Profesyonel ve Sınırsız kategorilerdeki katılımcı portföyünden de anlaşılacağı üzere, yarışmamız klasik bir mimarlık yarışması değil, tasarımla ve üretimle ilgili tüm branşlara açılmış, doğaltaşı hayatın her alanında kullanılmasına yönelik tasarımlara ulaşmanın hedeflendiği bir yarışmadır. Modern, yeni nesil dış mekan ve iç mekan mobilya, aksesuar ve uygulamalarıyla ilgili proje ve tasarımların yer almasının yanı sıra bu sene daha kreatif, fonksiyonel, bir bileşeni tüm alanlarda kullanabilecekleri tasarım projelerinin yer alması için skalamızı genişleterek AMORF Modüler’i de ekledik.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğal Taş Proje ve Tasarım Yarışması’nda finale doğru
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sağlıklı Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -