1. Haberler
  2. Ege Denizi sallanıyor! –

Ege Denizi sallanıyor! –

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFAD’dan alınan bilgiye göre Ege Denizi açıklarında saat 00.26 ile 01.28 saatleri arasında 4 farklı deprem yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 03:13

Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 03:13

İZMİR (İGFA) – AFAD’ın verilerine göre Ege Denizi’ndeki ilk sarsıntı merkez üssü İzmir’in Menderes ilçesi olduğu belirlenen 3,6 büyüklüğündeki saat 00.26’da kaydedildi.

Sarsıntının derinliği 10,73 kilometre olarak ölçüldü. İlk kaydedilen depremden 14 dakika sonra 2,3 şiddeti ile saat 01.24’te 1,4 büyüklüğünde aynı lokasyonda iki farklı deprem yaşanırken, saat 01.28’de ise merkez üssü Muğla’nın Datça ilçesi olan 2,4 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Son depremin derinliği ise 35,4 kilometre olarak ölçüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ege Denizi sallanıyor! –
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sağlıklı Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -