1. Haberler
  2. Diyarbakır’da Fırat Bulvarı çiçeklendi

Diyarbakır’da Fırat Bulvarı çiçeklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli ve uzun bulvarlarından biri olan Fırat Bulvarı’nı 75 bin 360 mevsimlik yazlık çiçekle süsledi.

Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) – Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, kentin daha estetik bir görünüme kavuşması amacıyla cadde, bulvar ve refüjlerde bitkilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Kayapınar ilçe sınırlarında yer alan, kentin en uzun bulvarlarından biri olan Fırat Bulvarı’nı mevsimlik yazlık çiçeklerle süsledi.

İlk etapta Fırat Bulvarı’nı, bitkilendirmeye uygun hale getirmek için çalışma yürüten ekipler, daha sonra alanın estetik bir görünüme kavuşması amacıyla kadife ve zinya türünde 75 bin 360 mevsimlik yazlık çiçeği toprakla buluşturdu.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, belirlediği program dahilinde Diyarbakır’ın cadde, refüj, bulvar ve parklarını mevsimlik yazlık çiçeklerle süslemeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Fırat Bulvarı çiçeklendi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sağlıklı Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -