Spor

Yeni kick boks sporcuları kuşak diplomalarını aldı

KOCAELİ (İGFA) – Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi için birçok imkanı seferber eden Çayırova Belediyesi, spor alanında yaptığı yatırım ve atılımlarla ilçeye ‘Spor Kenti Çayırova’ kimliği kazandırmıştı. Bugüne kadar birçok sporcu yetiştiren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde eğitim alan ve başarılı olan yeni kick boks sporcuları kuşak diplomalarını almaya hak kazandı.

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün kick boks branşında Eylül ayı boyunca çalışmalarını sürdüren Çayırovalı gençler, gayretlerinin karşılığı olarak kuşak diplomalarını Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan ve kulüp antrenörü Murat Aydın’ın elinden aldı.

SPORA DESTEK ARTARAK DEVAM EDECEK

Çayırova Belediyesi’nin kick boks antrenman salonunda gerçekleştirilen kuşak belgesi teslim törenine sporcular ve aileleri de katılım gösterdi. Yeni sporculara belgelerini teslim eden Akan, gençlere ve ailelere Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin selamlarını iletirken, belge almaya hak kazanan sporculara sağlanan desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Kuşak diploma dağıtım töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -