1. Haberler
  2. Gaziantep’in yemek ikramından 20 bin üniversiteli yararlandı

Gaziantep’in yemek ikramından 20 bin üniversiteli yararlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP (İGFA) – GAÜN Merkez Kütüphanesi’nde gece geç saatlere kadar çalışan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kurulan mobil mutfak tırından, sınav dönemindeki 20 bin öğrenci yararlandı.

Mobil Mutfak Tırı’nda öğrencilere dürüm çeşitleri, ayran, çorba ve çay ikram edildi. Öğrencilerin rahat yemek yemesi için ayrıca Büyükşehir Belediyesi çadırlar kurdu.

Elektrik Elektronik Mühendisliği 1’inci sınıf öğrencisi Efe Sıradağ, hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisi Umut Fevzi Şahan ise son senesi olduğu için yoğun bir hazırlık içinde olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e bu hizmetinden ötürü teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gaziantep’in yemek ikramından 20 bin üniversiteli yararlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlıklı Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -