Gündem

AK Partili Milletvekili Akyürek’ten Karapınar’a ‘yarı olimpik’ ziyaret

KONYA (İGFA) – AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karapınar ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ASEM, itfaiye amirliği, kitap kafe ve düğün ziyaretleri gerçekleştiren Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzundada incelemelerde bulundu.

Akyürek, Konya’nın bir spor şehri olması noktasında çok önemli mesafeler kat edildiğini, bunun uygulanmasında başta merkezi hükümet olmak üzere belediyelerin de çok önemli katkıları bulunduğunu ifade etti.

Konya’da, merkez ve ilçelerde spor tesisleri, spor alanları, spor salonları konusunda çok ciddi mesafeler alındığına dikkati çeken Milletvekili Akyürek, Konya genelinde şu anda 100’den fazla spor tesisiyle gençlerimize hizmet ettiklerini söyledi. “Belediyeler olarak da üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” diyen Akyürek, “Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve il müdürlüklerimiz de büyük bir gayret gösteriyorlar. Gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları, spor tesisleri, parklar, bisiklet yolları Konya’nın bir spor şehri olması konusunda son dönemlerde çok ciddi mesafeler alındı. Belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Spor İl Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buralarda hizmet veren sporcular, eğiticiler, hocalar bütün arkadaşlarımıza yine aynı şekilde şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -