Nevşehir Belediyesi’nden büyük park projesi

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Cevher Dudayev Mahallesi’nde yaz aylarında gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı yatırımları ile mahalleyi sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturan ve sıcak asfalt serimi ile de ulaşım konforunu artıran Nevşehir Belediyesi şimdide mahalleye yeni bir park kazandırıyor.

Ahiler Kalkınma Ajansı altındaki 5 bin 836 metrekarelik alanda yapılacak olan park için çalışmalar başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile birlikte park alanı içerisinde basketbol sahası ve tenis kortu da yapılacak.

Çocuklar için 11 kuleli çocuk oyun grubun yerleştirileceği parkta çocuk oyun alanlarının zemini kauçuk ile kaplanacak.

Mahalle sakinleri için kent mobilyalarının da yerleştirileceği parkta ayrıca yürüyüş yolları ve spor kondisyon aletleri olacak.

Parkın Eylül ayı içerisinde yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber -