Gündem

Nevşehir’de sokak basketbolu heyecanı başladı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2022 08:00

Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2022 08:00

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Daha Sağlıklı Nevşehir” sloganıyla düzenlenen ve gençleri sporla buluşturan etkinlikler çerçevesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

14 yaş üzeri dileyen herkese açık olan turnuvaya kızlar ve erkekler kategorisinde 24 takım katıldı. Her takımın 3 as ve 1 yedek oyuncudan oluştuğu ve oyuncu değiştirme sınırlaması bulunmayan turnuvada müsabakalar Nevşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından halkımızın hizmetine sunulan basketbol sahalarında ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi açık alan basket sahalarında oynanıyor.

Hafta sonu Esentepe Mahallesinde bulunan Gençlik Parkı’nda oynanan açılış müsabakası ile başlayan turnuvada dereceye giren takım ve sporcular Nevşehir Belediyesi tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -