Gündem

Ünlü Fenomen Gamze Karta

Ünlü Fenomen Gamze Karta

Tiktok fenomeni olarak karşımıza çıkan Gamze Karta, doğma büyüme İstanbulludur. Aslen Hatay’ın İskenderun ilçesinden olan başarılı fenomen hayatını İstanbul’da sürdürüyor. 27 yaşında ve bir kız çocuğu annesi olan Gamze Karta Tiktok’ta 1.7 milyon aboneye sahip.

Kızı ile ilgili çektiği eğlenceli videoları Tiktok hesabında takipçileriyle paylaşan Karta, YouTube kullanıcısı olan abonelerini de ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde YouTube hesabı açan Karta, burada da kısa sürede 70K aboneye ulaştı. Youtube hesabında da hızla başarıya koşan ünlü fenomenin takipçi sayısı her geçen gün katlanıyor.

Başarılı Fenomen Gamze Karta

YouTube hesabında sadece bir ay içerisinde 70 bin takipçiye ulaşan Gamze Karta, sosyal medyanın göz bebekleri arasında yer alıyor. Kısa sürede YouTube hesabında da ciddi bir takipçi sayısına sahip olmayı başardı.

Aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullanan Karta, Öykü isminde bir kız çocuğuna sahiptir. Milyonları aşan takipçilerine hem kızıyla oluşturduğu içerikleri hem de kendi fotoğraflarını paylaşıyor.

1.68 cm boyunda ve 52 kg olan Gamze Karta, Mehmet Karta ile evlidir. Tiktok ve YouTube başta olmak üzere tüm sosyal medya platformlarında başarısını sürdüren Karta, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından takibe alınan başarılı fenomenlerden biridir.

Youtube Kanalı: https://m.youtube.com/c/GamzeKarta

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -