Sponsorlu Bağlantılar

Aras Kargo Teslim Süresi

Aras Kargo Teslim Süresi

Aras kargo teslim süresi, yoğunluğa bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Gönderici kargoyu firmaya teslim etmiş olsa bile, kargonun kullanıcıya ulaşması vakit alabilmektedir. Teslim süresi aktarma merkezlerindeki veya şubelerdeki yoğunluktan dolayı gecikebilmektedir. Bu nedenle genel itibariyle e-ticaret firmaları veya online pazar yerleri tarafından müşterilerin kargolarının teslim tarihi aralığı belirtilmektedir. Çok gecikme yaşanması söz konusu olduğunda, gönderici firmayla ya da Aras Kargo’yla hemen iletişime geçebilirsiniz.

Kargonun elinize ulaşacağı tarih, bazen şube yoğunluğu doğrultusunda değişebilmektedir. Söz konusu olan şubenin, bulunduğunuz bölgeye haftanın yalnızca belli günlerinde teslimat yapabilmesi göz önünde bulundurulmalıdır. Bununla beraber her gün teslimat yapılıyor olsa da dağıtımın yetişmemesi durumuyla karşı karşıya kalınması olasıdır.

Aras Kargo Hızlı ve Sorunsuz Gönderi Takibi

Aras kargo takip, işinizi kolaylaştıracak kargonun durumu hakkında bilgi alınmasını sağlamaktadır. Firma yetkilileriyle görüşüp yine kargo takip numarasını vererek, gönderinin şubede bekletilmesi de istenebilmektedir. Bu şekilde gönderi dağıtıma çıkmadan kendinizin de gönderiyi teslim almanızda sorun yaşanmayacaktır.

Aras kargo takibi için şu kısımlardan yapılabilir;

  • Aras kargo internet sitesi
  • Aras kargo mobil uygulama
  • Aras kargo müşteri hizmetleri

Sorgulama esnasında takip numarasının haricinde herhangi başka bir bilgiye ihtiyaç bulunmamaktadır. Bu nedenle verilen takip numarası mutlaka saklanmalıdır. Sorgulama ekranında gönderi bilgilerinize ulaşabileceğiniz gibi kargonun son durumunu da kısa sürede görebilirsiniz. Aynı şekilde kargo hareketlerini görüntüleyip dağıtıma ne kadar süre kaldığını öğrenebilirsiniz. Tahmini olarak teslim tarihini hesaplayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -