Sponsorlu Bağlantılar

Terletmeyen Eldivenler Multikan’da!

Terletmeyen Eldivenler Multikan’da!

Sağlık alanında kullanılan eldivenlerle öne çıkan Multikan dünya markalarını bir arada sunar. Tenty, Sterix, NITRA-TOUCH ve GAMMEX gibi markaları bünyesinde barındıran Multikan’da terletmeyen ve kolayca giyilebilen eldivenler bulabilirsiniz. Uzun saatlere varan operasyonlarda konforu korumaya devam eden cerrahi eldivenler için GAMMEX ya da Medi-Grip gibi markalara göz atabilirsiniz.

 

Kuruluşunuzun ihtiyaçlarını pratik bir şekilde giderebilir ve daha verimli süreçler düzenleyebilirsiniz. Su bazlı kaplaması sayesinde kolayca giyilen, ıslak ellerle bile kullanılabilen endüstriyel eldivenler ile çalışma ortamınızı iyileştirebilirsiniz. Birçok farklı eldiven markası ve kategorisi için Multikan’ı tercih edebilir, maliyet açısından verimli sağlık aracı çözümlerine erişim sağlayabilirsiniz.

Hassas Dokunuş İçin Medi-Grip Latex Powder-Free Cerrahi Eldiven

Üstün kalitesi ve eşsiz formu ile dikkat çeken Medi-Grip cerrahi eldivenler uzmanların operasyonel ihtiyaçlarını ulaşılabilir bir formda birleştirir. Lateks materyali dayanıklı yapısı sayesinde yırtılmaz ve uzun süreli operasyonlarda dahi formunu korumaya devam eder. Dünya çapında birçok ameliyathanede kalitesini kanıtlamış olan bu cerrahi eldivenler ek hassasiyetleri ile beğeni toplar. Cerrahi görevlilerin ihtiyaç duyduğu hassas dokunuş noktalarını konfordan taviz vermeden sunar.

 

Hem ıslak hem kuru kullanımlarda performansını koruyarak öne çıkar. Pudra içermemesi sayesinde toz yapıların kullanım sırasında neden olabileceği çeşitli rahatsızlıkları engeller. İç kaplaması eldivenin daha kolay bir şekilde ele geçirilmesini mümkün kılar. Her el yapısına uyum sağlayan formu el kramplarını engellerken aynı zamanda el becerisini engellemez ve cerrahi operasyonlarda maksimum verimlilik sağlar. Medi-Grip cerrahi eldivenler başta olmak üzere çeşitli endüstriyel ve muayene eldivenleri için Multikan’ı tercih edebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -