Spor

Kağıtsporlu Esila, Avrupa üçüncüsü oldu

KOCAELİ (İGFA) –Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı sporcuları ülkemizi ve Kocaeli’ni uluslararası arenada başarı ile temsil etmeye devam ediyor.

Kocaeli’nin gururu Kağıtsporlu taekwondocu Esila Deniz, Malta’da fırtına gibi esti ve Avrupa’dan bronz madalyayla döndü.

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısından yetişen başarılı sporcu Esila Deniz, koleksiyonuna yeni bir madalya daha ekledi. Son olarak Taekwondo Milli Takımı ile Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya alarak Ay Yıldızlı bayrağımızı başarıyla dalgalandıran Esila, Avrupa Şampiyonasından da başarıyla döndü.

MALTA’DAN BRONZ İLE DÖNDÜ

Malta’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 47 kiloda mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu milli sporcu Esila Deniz, şampiyonada başarılı bir performans göstererek bronz madalyanın sahibi oldu ve kürsüde Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdı.

Türkiye, Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nı 3 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 9 madalya ile tamamladı. Milli takımımız genel sıralamada ve erkek takım sıralamasında Avrupa ikincisi oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - canlı casino siteleri Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -